gott och blandat

jag kanske tappade henne när hon var liten ? hmm. men vad gör man inte för att få sig ett gott skratt en måndagskväll som denna. syskonkärlek.

jag rensade mitt rum. aah. bra gjort camilla. när jag sen skulle bära ner en låda till källaren kände jag mig som johan glans i hjälp! ni vet när han ska försöka ta självmord. hela tiden. o så ska han dränka sig men han kan inte. så han sätter fast vikter på huvudet. o kommer ingenstans. haha. eller överallt dit han inte vill. så var jag. men det gick bra. jag tog inte livet av mig. jag skrattade. bättre det tyckte jag.
ska dessutom fira nyår med matildavilda ! det var ett tag sen vi satt med våra föräldrar o småsyskon i radhuset varje nyår varje år varje nytt år. men nu ska det bli igen. inte likadant perhaps. men micket bra. så man blir gla'.

Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world is turning inside out yeah!
And floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like lady godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me

I'm burning through the sky yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me mister fahrenheit
I'm travelling at the speed of light
I wanna make a supersonic man out of you


don' stop me now-queen
såklart. partylåt a la mattan o cammen. numero uno. hey ho lets go !

så kan det vara

ibland önskar jag att jag hade en kvällsbok. som lina. började igår vid den här tiden, hela del ett och två bara poff ! försvann. lite lagom djup sådär. hemlånad av min 13-åriga lillasyster som går i sjuan. lagom nivå. men ibland är det bra så också. och så är det ett lyckligt slut. lyckliga slut är bra.

platt fall. platt som en pannkaka

så blev kvällen. haha fast grymt roligt platt. hon skrev det bra. så ni kan läsa det här. ett litet förtydligande dock. det var huvud-axlar-knä och tå hon sjöng på. det finns ingen gammal klassisk abc-ramsa. iaf ingen där man först tar sig på huvudet sen på axlarna sen på knäna och sen på tårna. det vet ju varenda kotte. tror hon blev tappad som liten. menmen man kan ju inte vara bäst jämt. (japp det finns lite kärlek trots allt.) hehe

nooo

kul-moster är sjuklig ! kul-moster är sjuklig samma dag som vi skulle vart hemma hos henne i den nya lägenhet i stor-staden och fikat. hennes julklapp kommer ruttna bort. o vi kommer aldrig få träffa henne. snyft.

en annan värld

jag fick tusen strålande solar av farmor i julklapp (khaled hosseini, flyga drake, en av dom bästa böcker jag läst nånsin han är ett geni). den når kanske inte upp till samma nivå som den föregående, men den är gripande o sorglig o vacker. mest av allt gör den mig arg. som nu. talibanerna har precis intagit kabul -96, och förmedlar sina nya lagar via ett radioutlåtande (bland annat). kvinnor får inte skratta så att andra hör det. straffet för att skratta på offentlig plats är prygel.
det är en lag. en lag ! åååh jag behöver nog slå lite på min boxningssäck. okej att det är en bok. okej att det är ett helt annat land, för tolv år sedan, med en helt annat kultur och helt andra traditioner. men jag blir arg.


vi har klurat på det länge, tomten och jag

anders och unge är helt wii-ifierade. alltså okej jag kan fatta guitar hero det är ruligt. micket ruligt. men heey control it people ! idag var dom på rean o shoppade loss, och det enda, det enda anders köpte var en till kontroll så dom kan spela tennis tillsammans/mot varandra. det har dom nu gjort i cirka tre timmar non stop.
jag var engagerad åskådare ett tag nu. hahahaha. dom spelade en match ganska länge, varje gång det vart matchboll så fick det andra laget poäng. drygt. till slut vann dom iaf. jag gjorde typ värsta segergesten o tjoade lite (jag menar hallå jag hejade faktiskt ) men vet ni vad dom gjorde ? nä. ingenting. så jag skällde lite på dom. o nu kommer det bästa. båda två tog samtidigt, utan att kolla på varandra och fortfarande helt uttryckslösa, upp högerhänderna med kontrollen o skakade på den så gubbarna på skärmen hoppade runt. hahahahaha. jag höll på att dö av skratt

vilket band spelar i globen den 28e januari ?!

kan inte riktigt tro att jag inte har skrivit om det här innan. jag skulle ju ge mats biljetter till oasis konserten i julklapp. han skulle få två och jag skulle få en var tanken. hehe. men nej. han skulle gå med mor sin.
jaha det sög.
men jag var där på julaftons morgon. mats mamma skulle jobba på kvällen så alla julklappar till/från henne öppnades i denna stund. vet ni vad han fick ? två biljetter till oasis-konserten. vet ni vad jag fick då ? en biljett till oasiskonserten.
                                                  
lycka.lycka. LYCKA. lycka. lycka


att inte ta ut sina aggressioner på sin pojkvän

"när du haft en dålig dag
kan det vara ett bra förslag,
att ta ut din ilska på nåt annat än mig
därför ger jag dig denna grej"

hehe. ojoj vad jag har slagit på denna säck. tur att man får med handskar också. och då har jag ändå bara haft bra dagar. det är min terapi det.


dan efter dan

detta är ett tråkigt blogginlägg. jag är helt enkelt nöjd som det är. glada människor god mat fina paketer underbar dag. lite sorg i hjärtat (mycket) när farmor berättade om den julaftion när jag var tre år och enda barnet, fick så mycket paket att jag inte ens tyckte det var roligt att öppna dom sista. blä. vidrigt. överkonsumtion. dom lärde sig av sina misstag iofs (jag med kanske) och sen dess är det balans.
tack gode gud. amen.
(trots allt jesu födelse (?) död (?) eh bara fin tradition)  


äntligen!

massor att blogga om har jag. men nej. det är julafton och jag är hos mats. det finns viktigare saker här i livet. god jul !

fina julstämning nästan förstörd. save me

nej nu är för varmt också. och ont har hon i både magen och ryggen. o inte kan hon åka med sin egna rullstol på planet den ska ju åka i bagageutrymmet, hon måste låna en rullstol! oh my god. och vet ni vad? det är säkert femtio meter från hennes sittplats till planet. måste jag då gå så långt? nej käringjävel sitt i din rullstol så kör nån dig ! hjälp mig hjälp mig jag fryser nu. fråga dom då om rullstolen. nej jag behöver inte fråga än det är en timme kvar till planet går och dom vet ju om det. är det en timme kvar ?! det klarar jag inte. jag har så ont så ont. det är så varmt så kallt. dö tant dö.

bloggen är just nu utlopp för mina aggressioner.

satkärring till mamma

inte min mamma alltså. min mamma är världens bästa mamma. men när jag satt här på flygplatsen så kom det en kvinna med en tant i en rullstol. det visade sig senare att den här tanten var hennes mamma.
fy farao vilken ** subba måste jag säga. jag blir galen. snart kommer jag säga nåt förbannat elakt till den där stackars handikappade satkärringen till mamma.
hon har gnällt på precis allt. ena sekunden har hon ont i ryggen. andra sekunden i magen. tredje vill hon inte längre sitta i rullstolen. sen vill hon åka runt i rullstolen. men hon kan ju inte åka runt i rullstolen själv !! (jo det kan hon. men bara när det passar.) hallå nu får du faktiskt lov att hjälpa mig lite här va. dottern skulle hämta vatten till henne. jag tog tid. 67 sekunder tog det. 67 sekunder och tantfan hann säga 'nä nu orkar jag inte mer', 'nä nu får det vara nog' 'måste hon vara borta så länge' 'åh stackars mig' minst 100 gånger.
nämen nu vet du vad. det är ju säkert fleera timmar kvar tills planet ska gå. o vad ska tanten göra till dess undrar hon? ska hon sitta här i rullstolen? det är inte ens nån som kör runt med henne och vattnet var minsann ljummet.
och herregud. nu ska dottern gå på toa.hur fan ska det här gå? hon har redan börjat muttra och dottern har inte ens börjat röra på sig än.  jag klarar det inte längre!! det är antingen jag eller tanten.

mamma. bli inte så. och om du blir så, please kill yourself ?

dan före dan

 sitter på flygplatsen. hejdån är sorgliga. tänkintepådettänkintepådettänkintepådet så blir det mindre sorgligt. bra taktik. har kört den ett tag. konsekvens av att flytta runt.
osorgliga saker är hejen som blir när man kommer hem! tänkpådettänkpådet så blir man glad. också bra taktik. användbar. osorgligt är också att det är julafton imorgon! hohoho äta skinka o lax tills man spricker, öppna paketer o se andra öppna paketerna, kolla på kalle, vakna halvsju med en pirrig känsla i magen och hoppa upp ur sängen! erkänn. det är inte bara jag som blir fem år igen på julafton. som födelsedag fast baklänges.


byebye

sista kvällen har jag o annika kommit på. lite sorgligt om man tänker efter därför gör man inte det. istället dricker man glögg äter godis o kollar på shrek den tredje !!

lilla bästaste systeryster

haha läser unges blogg. hahaha. tretton år och oj så fyndig hon är ibland då. citerar (ur ett inlägg om vit jul och mamma säger att  vädergubbarna säger att det inte kommer bli en vit jul) : "(och när mamma började kolla på vädret? ja, det gör hon inte. men hon har kontakter.)"
haha. kul tycker jag. jag har en kulig lillasyster. o jag får träffa henne alldelles snart !!!
 

julestämning

jaha är det såhär julvädret är i skåneland ? ena dagen jordbävning andra dagen orkanvindar. (lite bitter över att jag missade jordbävningen faktiskt..)(ännu mer bitter över att jag inte missade orkanvindarna.) obs det var faktiskt orkanvindar. man kunde inte stå rakt. eller gå åt ena hållet. eller öppna dörren om man inte var två stycken.helt skånegalet.
tur att man ska norrut. hemåt ! imorgon !

nä nu får det vara nog

okej. jag medger att jag har lite värk i kroppen efter min springinsats igår. men gaah ni verkar ju tro att jag aldrig tränar ! detta ska vi få klarhet i. jag är baske mig ingen slöfock ! jag jobbar med min idrott faktiskt. då brukar man inte orka bege sig ut på löparrundor vid arbetsdagens slut. ska vi tävla kanske !? ooh nu vart jag pepp. jag ska klå er allihopa era 'gå på gymet tre dagar i veckan' nissar. bara så ni vet. för vissa saker tåls bara inte. klart slut.


att vara myndig

ååh jag är glad jag har slagit in julklappar. så fint så fint har jag gjort med papper o påsar o snören o stjärnor och etiketter o kort.
men nu har jag hört rykten om att jag har vuxit ifrån tomten ?! eh hallå jag menar vem bestämmer när jag har vuxit ifrån tomten jag är faktiskt arton år då får man bestämma själv över sitt eget liv och det kan jag berätta direkt, jag bestämmer att jag minsann inte har vuxit ifrån tomten !
(men om, om det nu skulle vara så att jag får agera tomte själv i år så får jag väl trösta mig med kalle anka. kalle anka är viktigare än tomten ändå så det så pilutta dig.)

ajajaj

jo jag var ute och sprang igår. o sen när jag kom tillbaka körde jag lite styrketräning. och idag.. i can't move !! ajaj ojoj hjälp mig


småsyskon alltså

åååh dumma unge ! igår smsade hon o sa att hon satt o slog in alla paket så jag behövde komma på rim. panikpanik var det. (tyvärr kunde hon inte tänka själv just för stunden) som tur är så älskar jag att rimma o hade ju redan funderat lite kanske. skickade tillbaka iaf tre stycken braa o fina o rediga rim! tacktack fick jag som svar o då kan man ju anta att hon kanske skriver upp rimmen på etiketterna eller så eftersom det var sån panik ? eller iaf sparar smsen? men nej. fick ett nytt sms nyss : "kan du skicka rimmen igen :) ?" neeeej !!! det kan jag inte för jag raderar alltid alla skickade det gör alla människor man kan radera alla skickade för dom är ju alltså skickade o då behöver man inte spara dom men däremmot om man får sms som man vet är viktiga raderar man dom då nej man sparar dom för  dom var ju viktiga ! gaaaah

en dag två dag tre dag fyr dag ?

det är julafton om fyra dagar !!!! detta får mig osökt att tänka på en diskussion vi hade i klassen i femman.
alltså. nu säger jag att det är julafton om fyra dagar. men om fyra dagar (dygn) exakt så är det julaftons kväll. och egentligen så är det julafton om tre dagar och fem timmar. men ändå så är det julafton om fyra dagar. (?) det är micket mycket konstigt tycker jag. jag tyckte att det var ännu konstigare när jag gick i femman. tur att man blir så klok när man blir vuxen.


på radion häromdagen

dom berättade att 20 % av svenskarna inte har ett fullgott luktsinne. hmm. kan detta möjligtvis gälla mig ?

annika- det luktar bajs i bilen ! *censur**censur**censur*
camilla- eeh, jaa ..?
annika(kollar sina skor)- jag har inte trampat i hundbajs.
camilla(kollar sina skor)- oj. det har jag. hehe.

kajsa(när jag lagar mat)- vad är det som luktar squash ?
camilla- det luktar inte squash.
kajsa- jo. det luktar squash.
camilla- jaha. okej.

unge- luktar min parfym gott?
camilla(förvånat)- har du parfym på dig ?
unge(lite frustrerad)- ååh ! jaa.

mats- blä. du luktar häst o svett o äckel. (mm. tack by the way)
camilla- nä det gör jag inte.
unge- jo det gör du.
mats- gå o duscha.
camilla- men.. jaha. hejdå. (stampar iväg)



wäääh

sitter här o grinar som ett litet barn som ramlat med cykeln och skrapat upp knäna.
jag bestämde mig egentligen för länge sen. bara att det var liksom inte bestämt bestämt. inte slutgiltigt. men nu tackade jag nej till platsen i young riderlandslaget fälttävlan. inget mera fälttävlan för mig och karin känns det som.
det är ju mitt val. jag bestämde mig faktiskt för att det var såhär jag ville ha det. men det hjälps inte nu. sorgligt är det. hemskt sorgligt.
 (fast jag kan förstås alltid ändra mig. iaf om ridafälttävlanbiten. om jag skulle vilja. men egentligen har jag ju bestämt mig. egentligen)

beslutsångest

japp det har jag. grav beslutsångest. beslutsångest som känns i maggropen o halsgropen o hjärtgropen o fingerspetsarna.

hallååå

är det bara jag som fortfarande inte har planerat nyårsafton ?  eh jag menar är det inte typ en evighet kvar ? nä tillochmed flera evigheter kvar är det inte det ?
evigheters evigheter.
fast det är ju lugnt förstås. för det är ju inte bara jag som inte har planerat i tid. nä. det är mats också. vi kan ju alltid sitta där. som om vi hade vart gifta i femtio år och alla våra vänner hade dött. jag, mats, lite champagne (host. mousserande vin). gott nytt år !!

schh.. en hemlis !

jag skulle kunna berätta en sak för er.

om man bara äter brie o godis mår man dåligt
om man mockar 26 boxar en dag blir man trött
om man dricker tre glas vatten jättefort blir man kissenödig
om man har tråkigt på kvällen bloggar man mycket

så ni vet alltså. brie o godis. inte en bra idé. bläää

att åka till affären när man är hungrig

camillas matkasse :
-en gigantisk brieost
-ett kilo apelsiner
-fyra olika godispåsar
-fina julpåsar

camillas anledning:
fira !!!

och jag körde dit själv :D:D konstigt känns det jao
        

vadå stackars thailand dom hade faktiskt bara en tsunami

eeh. var det bara jag som inte märkte någonting av jordskalvet imorse ? min körskolelärare var helt upprörd och berättade att  "han och frugan hoppade (!) upp ur sängen imorse för hela huset skakade ! och ungarnas våningssäng  svajade fram och tillbaka i rummet !" (observera att detta är ett nästancitat). men jag menar ojojoj. vem vill börja sin morgon så ? vart är världen påväg ? tacka (väder)gudarna för att man kan sova sig igenom skiten.

körkort !

jag klarade det ! klarade! KLARADE! jag klarade körkortet ! wiiiihooo !!!

focus people focus !

yup. det är allt jag ska göra idag. (nästan. förutom jobba halvdag ha körlektion rida o handla. men annars.) fokusera ! big day tomorrow.

fokusera är ett väldigt konstigt ord. pröva att säga det många gånger. fok. u. sera. fokusera. hmm

breakfast club

 om ni inte har sett den så måste ni se den. det är bara så. den är klockren.

i think you're old man and my old man should get together bowling
okej so i'm not a nymfomania. i'm just a big fat liar
is that the answer to you're question?

hallå förstår ni hur bra den är ? jag struntade tillomed i att kolla på parlamentet !!!

jag är vaken !

annika kom in i mitt rum i natt o frågade om hon fick låna min telefon. (hon hade glömt sin så hon behövde en väckarklocka o hon går alltid upp mycket mycket tidigare än mig.)
mhhhm lyckades jag nog grymta fram i mitt inte helt vakna tillstånd. men vet ni vad den jäkelen hade gjort ? hon hade ju bytt alarmsignal. o lagt in telefonen igen på morgonen vid dörren. så jag vaknade inorse när klockan ringde och jag var tvungen att gå upp ! ojojoj. smart drag där måste jag säga.

orättvisor

hahaha jag läste i kategorin sömnprat på knivlisas blogg och jag höll på att dö av skratt. jag tycker faktiskt inte att det är helt rätt. jag menar hallå. det enda jag gör i sömnen är snarkar och det enda mats gör i sömnen är säga åt mig att sluta snarka

men mitt fina rim då ?

jag skulle vara lite smart o luska ut om det hära med oasis var en sån grymt bra julklapp som jag redan visste att det var.

c-jag har kommit på världens bästa julklapp till dig. jag är grymt stolt över mig själv faktiskt. alltså det är verkligen en jättejättebra julklapp. jättebra ! sa jag det ?
m-camilla. om det är biljetter till oasis så har jag redan lovat mamma att jag ska gå med henne o hon har köpt biljetter.

helvete. helvetes helvete. dessutom är det ju då sittplats så jag kan inte bara skaffa en biljett till mig och haka på där. nejnej. vem ska jag nu lura dit ? o hallå. jag hade kommit på rim och allt.

hela världen är så underbar

mitt braiga humör som jag hade tack vare min lilla bravad i morse är som bortblåst. jag kan inte ens komma ihåg att jag har varit på bra humör. någonsin. så arg är jag. jag hatar allt och alla. den stackare som vågar säga emot mig idag kommer jag att halshugga. nä förresten. inte halshugga. det går ganska fort över och det ger ju inte mig så mycket. jag ska bara slå. en levande boxningssäck kommer den att bli som retar upp mig idag.
phu. nu känns det lite bättre faktiskt.

godmorgon

ojojoj. måste bara berätta att jag gick faktiskt upp när klockan ringde idag ! okej, andra gången klockan ringde, men ändå. lite imponerad av mig själv kan jag erkänna.

nu skulle man vara teknikfreak

alltså jag är faktiskt inte en sån som slaviskt följer idol. men nu skulle jag vilja se vem som vinner. och gissa då vilken kanal som inte fungerar på våran tv ? kan det vara kanal fyra?
ja, kan jag informera er om. kanal fyra är the one and only av våra 832 kanaler som inte fungerar.
våran kära tv informerar oss nu om att vi ska "kontrollera antenn-installationen."  yeah right

kalciumfosforjärnvitaminB12proteinkolhydratfettvitaminDnatrium....

att dricka mjölk borde egentligen vara den bästa bantningsmetoden. mamma säger att mjölk är väldigt nyttigt och innehåller nästan allt man behöver. då kan man ju leva på minmjölk om man nu skulle vilja det. en kolasats för typ sex personer är kanske inte detsamma..?


idol

oj jag vart faktiskt  förvånad. hela inledningsgrejen var bra. det var ju lite tufft tillomed.

oasis

är det värt att gå på konsert om man måste sitta ner ? eller ska jga ruinera mig själv ?

du är vad du äter

förstå hur mycket mat anna skipper slösar när hon ska visa sina stackars offer vad dom har ätit på en vecka ! hallåååå tänk på barnen i afrika! nu blir jag arg.
men lilla anna inspirerade iaf mig o annika till att kolla vad vi borde äta en dag. jag gick in på en sida, fyllde i lite uppgifter om aktiviteter, vikt ålder o så - resultat: jag ska äta 4035 kcal/dag. ojoj då får man nog ligga i.

(okejokej. jag erkänner. vi kanske överdrev timmarna lite. men inte mycket faktiskt !)

help me people

jag har faktiskt handlat nästan alla julklappar nu. unge skulle fixa två o sen är det klart. förutom en. den svåraste av dom svåra. till mats !

c-vad önskar du dig i julklapp?
m-erm vet inte. hitta på nåt. (varje varje gång!!! alltid. födelsedag, jul, 'hitta på nåt.' eh nej)
c-men kom igeeeen nånting kan du ju önska dig.
m-hmm. nä.
c(suckar kanske lite överdrivet högt)-okeej. kläder ?
m-nää. trååkigt.
c(jag hade sett en jättefin)- en väska?!
m-men hallå du om nån borde veta att jag inte är gay.
c-åå ge dig. det är fint.
m-inte en väska.
c-okej. erm ett spel? (typ guitar hero moost boring ever jag vill inte ge bort det. alltså spelet är kul men det är inte en så personlig julklapp. alltså tråkigt)
m-njaae inget jag önskar nig direkt
c(börjar ge upp)-men jag kan ju inte ge dig en klocka igen.
m-nä.
c-en bok?
m-hahahahaha. nej.
c(lite smått irriterad)-åååååh! hejdå

nu kanske jag har kommit på nåt riktigt bra dock. hoppashoppas det funkar

maybe it had to get worse first. just so it could get better

i spoke to m a couple of days ago. he asked me why i was sad. i said that i was sad because maybe he was right, about me wanting him to change. not who he is or what he stands for, but adjusting a bit. i said that i didnt know what to do cause its really not fair to him. he said no its not. he said that he didnt know what to do either. he said that we should talk about it when i get home.
the next day we spoke again. he said that he had done some thinking. and what about that house shouldn't we try to get it fixed ? and i thought that maybe that's him changing. not changing who he is or what he stands for. but adjusting a bit. and i thought that, well maybe he just wants to get laid. or maybe he wants to change a little bit too. maybe he wants us to change a little bit. the house. it's a pretty big change.
today we spoke again. he asked me if i felt better now ? and i asked is that why you said like you did yesterday ? because you wanted me to feel better? and he said no. i want you to feel better. but i said so because i mean it. i said so because i want to do it.
and now i feel a lot better. he didn't do it to get laid. he did it because he wants to. and perhaps because he loves me. yeah. i feel a whole lot better.  

and its pretty scary to write this and i dont know if i'm going to press publish because it's personal. and i dont blog about personal stuff. thats kind of why its in english. (also i like english)
maybe i'll just publish it another day. and you won't know if my publish day is my today or my another day. haha get it ? i'm still in charge

sjal



jag läste denna blogg och berättade om mammas farmors mormors sjal som är sen slutet av 1800-talet och som jag har fått ärva nu ! den jag håller framför mitt oklanderliga ansikte på bilden alltså. bildbevis here goes ! i löööv it

gamla godingar

christelle ringde mig idag o hon flyttar till uppsala i februari ! iofs bara i två månader, så är tanken iaf.  det var sjukligt längesen vi träffades och jag längtar till februari nu

no stress

I don't wanna work today

Got to find an alibi
Cause I don't wanna waste my time
I don't wanna feel this stress.

sweet dreams

haha jag drömde att en väldigt bra vän skulle gifta sig. det var den konstigaste dröm jag har haft på mycketmycket länge, förutom den då jag drömde att jag var med i idol men det får vi ta en annan gång.
iaf. jag drömde att denna vän o hennes pojkvän var på middag med mig o mats. pojkvännen, som hette johan i drömmen, hade med sig en jättestor handväska. o då fick camilla en snilleblixt ! i drömmen alltså. för varför varför skulle en kille bära med sig en stor handväska till en dubbeldejt, om det inte var så att han planerade att smita iväg och gifta sig direkt efter dejten, och väskan  innehöll en brudklänning till hans flickvän ? yup. precis så resonerade jag i drömmen. och självklart hade jag rätt. busted ! haha.
detta var den logiska, normala delen i drömmen. efter det att jag hade konfronterat dom  rusade jag o min vän här iväg till närmaste h&m för att köpa ringar. det hade dom inte hunnit fixa. tyvärr köpte vi bara en ring, vilket ledde till en annan konstighet lite senare.
väl i kyrkan fick dom vänta, eftersom det var ett par som skulle gifta sig före. (det blev lite kaos, eftersom alla vi råkade springa in mitt i ceremonin. oops sorry.) detta par bestod av en pervers tant i 50-årsåldern och en kille ca 22. euw.
så småningom blev det äntligen dags. dom var så söta ! men nu var det ju så att det bara fanns en ring.  jaja. vännen här fick ta ett glas. som hon hade på huvudet. o när dom skulle byta ringar så vickade hon bara lite på huvudet o så tippade glaset framåt. ååh det var så romantiskt ! precis ett sånt bröllop vill jag ha. hmm nästan

bergochdalbana.

mitt liv är just nu som typ balder. uppochner. allt är uppochner. humör-man-häst-jobb-mat. är uppochner. fast just nu är det faktiskt lite mer upp. tack vare den andranämnda. bra att ha ibland.

att läsa andra bloggar

jo om egoinas julkalender igen. hon tipsade om spiderchick. som har en helt sjukligt bra blogg som jag är väldigt beroende av nu. så stackars egoina nu är hon på andra plats tack vare sin egen dumsnällhet.

c o dom sju dvärgarna

trötter. butter. toker. kloker. prosit. glader. blyger.
i den ordningen. är jag just nu

aah härliga känsla

nu är det ballerinakex o knäckebröd med ost. annika påminner mig om att det inte är ett bra tillfälle att blogga. jag får inte stava fel. men jag stavar icke fel. tack för en bra kväll ! godnatt


utgång ?

yes idag ska jag få arslet ur vagnen o förtära alkohol igen för första gången på länge. hmm. synd bara att systemet har stängt. vad har jag hemma ? jo en halv flaska glögg. wihooo lets go.

(sånt här tycker jag är jobbigt om mamma läser. jag är därför sparsam med detaljer)


jag vill också kunna sjunga

såg ni leona lewis på idol ? jävlar. det är liksom live. o hon låter som jag vet inte vad. bra.

när jag var liten trodde jag faktiskt att jag var bra på att sjunga. det var väl mamma som hade tutat i mig det antar jag. så jag gick runt där o plågade alla med mitt muspip i tid och otid. mest otid faktiskt.
till saken hör att min farbror är musiker. o hans dåvarande flickvän också. så när jag var typ tio-tolv år så lyckades jag tjata mig till att  hon skulle spela in när jag sjöng. det gjorde hon. och äntligen, äntligen ! kom jag till insikt

det blir vad man gör det till

vi såg på nyheterna o där berättade dom  att en romsk flicka blivit utvisad (ni vet säkert vad jag pratar om jag tänker inte berätta mer för då säger jag nog nånting fel).

c - vart kommer man ifrån om man är romsk?
a - man är zigenare. bara att man inte får säga det.
c - vadå får inte säga det ! då menar dom ju att det är dåligt att vara zigenare. det är ju inget skällsord !

diskriminering tyckte både jag och annika. o det blev en väldigt intressant fredagsdiskussion om t ex kognitiv beteendeterapi, sjuka filmer så som flugornas herre, ätstörningar och spindelfobier.


på körskolan

jag har inte sådär himlarns bra bollsinne. jag är också ganska så klumpig o tappar allt hela tiden. men idag. ojoj vilken talang.
min körskolelärare kastade nycklarna till mig. och jag fångade dom ! med en hand !
haha blev helt förvånad över min egen insats o såg mig omkring med väldigt triumferande blick. nästan så att jag  hoppade upp o gjorde en liten segerdans. tills jag kom på mig själv. hoppas ingen såg


`sovmorgon`

när klockan ringde imorse var jag faktiskt pigg. brukar annars alltid trycka på snooze första gången det ringer o sen somna om i nio minuter, tända lampan o trycka på snooze andra gången det ringer o sen somna om i nio minuter, och tredje gången ligga o dra mig i ungefär fyra minuter innan jag kommer på hur mycket klockan är o får panik.
men inte idag inte. det var nästannästan så att jag hade kunnat gå upp direkt ! nästan.
men sen så kom camillalilla på en sak. varför gå upp när man kan ligga kvar? så jag tryckte på snooze idag igen. bara för att liksom. trodde jag. o sen somnade jag om.
vaknade 42 minuter senare med en svag känsla av att nåt var fel. detta något kan ha varit att det var 8 minuter kvar tills jag skulle börja jobba. hmm. oops. det var visst inte snoozeknappen

mammapappafarmor?

först ringde farmor 1. sen ringde farmor 2. o båda ville veta önskelistor. alltså dom är farmödrar på olika håll. inte farmödrar tillsammans om ni förstår vad jag menar. inte en farmor o en farmor istället för en farmor o en farfar. utan en farmor o en mor-farmor. så nu vet ni. o dom fick veta min önskelista. klart slut

killar är horor också !

läs detta. http://damon.se/2008-12-03/killar-ar-horor-ocksa/#comment-135
kanske inte everybody loves damon. men jag gillar iaf idén

bloggkalender ? njaae

Jag funderade ett tag på att göre en egen liten julkalender som egoina här. hon är kulig. http://egoinas.se/2008/december/1-december.html#comment
men alltså seriöst. hur orkar man komma på 24 saker om sig själv? som det är meningen att andra inte ska veta. nehej du. det orkar inte jag. så ni får läsa hennes istället

bajsigaste bajsdagen på länge

japp det var min måndag det.
som om det inte räcker med att det faktiskt suger att börja jobba igen efter att man har vart ledig i två hela dagar (vilket sällan händer här) så ringde richard imorse o berättade att han var sjuk. på annikas enda lediga dag. vilket betyder att jag blev ensam med sisådär 40 hästar. bajs var ordet ja.
annika är ju iofs världens snällaste o hjälpte mig med ett stall. förbannade som få var vi.
försökte köra lite affirmation a la ankie o intala mig att den här dagen blir inte sämre än vad du gör den till camilla, tänk vad du kommer ångra dig när du blir gammal över alla dagar du bara gick omkring o tjurade, hallå dom spelar faktiskt en bra låt på radio, nämen titta du har två ben o tio fingrar, typ allt positivt jag kunde komma på.
men nej. jag gav upp. om början var dålig så blev det ju inte bättre sen. 1 december 2008 är och förblir en skitdag


RSS 2.0