summa summarum

BAJS



undrar om man lurar sig själv när man är glad i slutet av dagen. eller om man lurar sig själv när man är ledsen. eller om man bara inte tänker på det

varför följer inte mitt liv tidsplaneringen

att skriva om på bloggen : konstiga sammanträffanden (aAbB) och davorkas pendlingar mellan snusberoende - fjortiskär

att göra : allt annat än skriva på bloggen. prio ett - sova.

karin var förresten ganska duktig idag. allan ska förresten till veterinären imorn. bajs.

puss på unge

unge skrev världens finaste inlägg om mig. ååh. jag blev glad o jag tänker leva på det hela helgen.

jag orkar inte

Ska vid bodelning med anledning av makes död förskott på arv som getts ur ngn makes giftorättsgods avräknas på arvet efter den döde, ska på den lott som vid bodelning tillkommer den dödes arvingar avräkning ske på förskottet, eller om det inte kan avräknas helt på arvet, för vad som kan avräknas av förskottet. Sedan avdrag gjorts för att skulderna ska täckas ska förskottsgivarens giftorättsgods före sammanläggningen med den andra makens giftorättsgods ökas med ett belopp som motsvarar vad som ska avräknas vid bodelning.

alltså seriöst. jag har ändå skrivit om det. fuck äktenskapsbalken. fuck bodelning. fuck ärvdabalken. fuck juridisk översiktskurs på distan med it-stöd


lalalala

ååh jag är lycklig ! karin var världens bästaste idag på hoppträningen. och allans ben är som det brukar. och jag kanske har en häst till att tävla. and i'm feeling good.



bloggpassitivet beror på galna juridikscheman och sjukt viktiga fotokommentarer på facebook. som såklart måste hållas efter. eh ja

home sweet home

jag kände ett enormt datorsug när jag skulle äta min sjukligt goda ciabaata med skagen o tomat som jag hade gjort helt själv. datorsuget försvann dock nu. sovsug istället o jag berättar kanske om kvällen en annan dag

efterlyses

jag hittar inte min ballerina-kjol ! den är rosa och i typ tyll, jag hade den på halloween i usa när jag var sex år så om någon har sett den snälla säg till för jag behöver den imorn !

jag är så himla huslig

jag har förresten bakat muffins idag.

blanda allt med hög sockerhalt som finns i skafferiet.
vispa ihop till en smet.
häll i muffinsformar.
ställ in i ugnen.
plocka ut ur ugnen och kalla det muffins.

blanda allt som finns kvar med hög sockerhalt.
vispa ihop till en smet.
häll i karamellfärg så smeten blir rosa.
kleta på smeten och kalla det glasyr.

voila ! sjukt feina muffins med glasyr.

(undrar om man säger så. tur att jag är ett franskageni liksom)

camilla goes liten camilla

det blir ingen sumobrottardräkt. vet ni vad det kostar att hyra en sån ?! fyra siffror. way over min budget.  fast kanske lika bra det. sjukt jobbigt att festa loss med en sån där på sig.

plan b: gå som mig när jag var liten. jag var galet cool när jag var liten. inga tänder, mycket glitter och gärna extremt tjejigt. tänk rosa spets volanger klänning.
det kommer bli awesome. enda problemet är tandgluggen. hmm. tål att tänkas på

lillgammal ?

det satt en liten kille (kanske tio år?) på upptåget imorse. tåget var försenat. han ringde någon.

- ja hallå. jag skulle bara meddela att vi är utsatta för en stor försening. ja. tåget skulle avgå 19 minuter över 11. sen så ändrade dom till 30. sen så ändrade dom till 33. 36 - nej vänta 37 kanske - minuter över elva lämnade tåget stationen. ja. hejdå.

jag höll på att dö av skratt. det hängde liksom inte ihop - rösten, språket, kroppen? näej.
jag satt sen resten av resan och försökte a) hålla mig för skratt så fort han tog upp telefonen för att rapportera och b) fundera ut anledningen till hans beteende. några olika förslag:

- psykisk misshandel av överkontrollerande föräldrar. (jag kan verkligen se det här framför mig. speciellt mamman. en riktig äckeltant som egentligen hatar barn och därför får hennes barn inte vara barn. han gör allt för att vara henne till lags och vänder ut och in på sig för att försöka framkalla något han med god vilja skulle kunna tolka som kärlek. men nej. inte ens genom att prata som om han var 52 lyckas han.)
- någon slags sjukdom eller symptom
- skumt sinne för humor

ännu konstigare

okej att jag tyck.er att det är roligt att gå till jobbet. men det här då. jag tycker att det är roligt att vara på jobbet! och jag är glad när jag går därifrån. inte för att jag slutar utan för att jag är ganska nöjd med mig själv, på ett sätt som inte bara hänger ihop med att jag har tjänat pengar utan för att jag faktiskt har åstadkommit nåt.
imorn är det sucky job igen. eh nej jag längtar inte efter jobbet. eh ja jag längtar efter att träffa människorna.


puss på gamlingarna

gamlingar. inte helt politiskt korrekt kanske. men vadå ? puss på tjänstemottagarna? eh nej. klingar fel i munnen så att säga.
men. (viktigt). jag tycker att det är roligt att gå till jobbet.

vänta. jag tar det där en gång till. jag. tycker. att. det. är. roligt. att. gå. till. jobbet. 

sweet. hoppas jag får jobba mycket

beslutsångest. panik. skjut upp det.

ansökan till högskolan. jaja, den duger så. jag vill ändå bara gå mina tre första-val. hoppas att jag kommer in. troligt (?). solistisk orgelspel, annars. det vore väl nåt för mig ? filmvetenskap. bibelvetenskap. tamil. alltså hallå. vad är det ens för språk? swahili skulle väl vara bättre då. eller keltiska språk. hmm. jag hittar liksom fler såna här än utbildningar jag faktiskt vill gå.

eller det är det som är drygt. jag hittar massor med roliga kurser. jaa ! jag vill jättegärna läsa fred och konflikt. biomedicin. psykologi. rehabilitering. konfliktlösning. pedagogik. toxokologi. kriminologi. engelska. men hallåå. (igen). vad blir jag av det här ? kan någon komma på det ? och erbjuda mig ett jobb där jag har användning för alla dom här grejerna och där jag behövs och där jag får sjukt mycket betalt. då ska jag lätt läsa alla dom här kurserna. think people, think !

en och en halv vecka senare

mitt jobb suger. verkligen. mycket. något som däremot inte suger är mina arbetskamrater. dom är bäst. och nu ska jag äntligen berätta om förra fredagen. den där härliga lyckokänslan som infann sig då - tack vare solsken och underbara komplimanger - är dock försvunnen för tillfället.
dagen började förstås med alldeles för mycket jobb och alldeles för lite rast. sura tanter och otrevliga gubbar gör inte humöret på topp kan jag berätta för alla er som allra helst vill ha en karriär som telefonförsäljare.
lunchen vägde däremot upp allt. en av världens bästaste som jag inte tänker nämna med namn men vi kan säga e, lutar sig tillbaka i stolen och tittar på mig. en sån där blick som gör att man inte vet vart man ska ta vägen riktigt så man skruvar på sig i stolen mittemot, får en lite rödare nyans på kinderna och försöker skratta bort det pinsamma i situationen och ens egen reaktion.

jag - haha. vad är det?
e - jag har tänkt på en sak. camilla har sjukt stark sex-appeal.
jag (skruvar tusen gånger snabbare. blir tusen gånger rödare om kinderna. fnissar tusen gånger mer.) - hihi. vad rolig du är.
e - nej men seriöst. det är nåt med dig som ..
jag - haha. som du tänder på?
e - haha. ja precis. nej men ..
jag - okej jag fattar vad du menar (not). men tack ..? det är roligt att höra sånt!
e - vad bra. annars tänker man mest på dig som söt.
jag - åh vad snäll du är.
e - ibland om du inte har varit på jobbet på länge så går jag in och kollar på dina kort på facebook. på den där studiobilden. och oj vad jag lät som ett perverst sicko nu men det är inte så.
jag - hahahaha
e - och det har hänt kanske två gånger.
jag (sjukligt generad men ändå glad) - hahaha. du är bäst

det kan vara så att det låter sjukt. det kan vara så att jag har utelämnat vissa detaljer. men det är så här jag kommer ihåg det. och det gör mig glad att det finns folk som vågar säga sånt. och det gör mig glad att det finns folk som tycker sånt. om dom nu inte driver med mig. men i alla fall. hela den här konversationen gjorde att jag svävade på rosa moln. tack !

och hon är ingen galning. hon är mest rakt på sak. vilket jag tycker är bra. och det gjorde att jag överlevde hela min fredag trots sura tanter och otrevliga gubbar

biografen

män som hatar kvinnor med nisse. varför är det mycket läskigare på film än när man läser ? camilla kom ihåg att aldrig gå på bio med någon du inte kan hålla i handen.
den höll på i två och en halv timme. två och en halv ! hallå. det visste ju inte jag. därför visste jag inte heller att det bara var fyra minuter kvar tills sista bussen gick när vi kom ut från bion heller. vi sprang.
det låg en bok i bussen. ibland kan det vara så att det ligger böcker i bussen. men det här var inte vilken bok som helst. det var en bok som det var meningen att man skulle skriva i. så jag skrev. sen somnade jag. det var en trevlig bussresa och jag har boken att tacka. (boken och 365 förstås)

tillstånd.II

nyduschad. trött. mätt. ren. fräsch. slutkörd. otörstig. tandborstad. lycklig.

tillstånd

svettig. smutsig. äcklig. hungrig. oduschad. torr. trött. törstig. slutkörd. osminkad. mörbultad. stinkande. lycklig.








update

bajs på ponnytävlingar som tar hela dagen. speciellt bajs när ponnyn inte vill hoppa och lillasystern envisas med att vara där alltför tidigt. då blir man trött. och då orkar man fortafarnde inte skriva om ens roliga arbets-fredag. imorgon kanske?

bäst !

karin vann. vann vann vann. vann. karin är bäst. jag är glad.

tre timmar kvar till sluttud

dö dumma jobb dö

go lasse

jag ger inte min morgon jag ger inte min dag
du får nåt mycket bättre du får hela jävla jag
underbara unika jag
inte nåt så fjuttigt som en morgon eller dag











upptäckt. älska p3. älska hoppträning. älska sen kväll i bilen på väg hem. älska live-session. (ibland?)

RSS 2.0