think

det kan hända att det var en dum idé att låta vickan sova i min säng. med tanke på att jag inte tål henne, alltså. inte med tanke på att hon krävde en massa uppmärksamhet och bökade omkring på min kudde och spann halva  natten.
men det kan också hända att jag bara är vanligt förkyld. jag tror dock mer på förslag ett. damn it. det  var det jobbiga förslaget. ta-tag-i-problemet-förslaget. tack för den gud.
hur som helst så blir man inte sådär hejdlöst taggad på juridik när huvudet bultar och tankarna rinner trögare än snor

look inside a brilliant brain

men nu undrar jag mest vad det var för nisse som var programledare i parlamentet?¨ja. det är precis det jag undrar mest. inte vad jag fick på högskoleprovet. inte om jag måste gå ut och kvällsfodra nu. inte vad som är nästa uppgift i juridiken. inte varför jordens rikedom är så ojämnt fördelad. inte hur många som släckte lamporna igår. nejnej. det jag undrar mest är vad det var för nisse som var programledare i parlamentet.

fan också

jag tappade precis min tallrik med mat på golvet. uppochner. det var lax med couscous. och sås. jag börjar gråta. det var också nystädat. gråt gråt

helt galet

ni vet när man är på väg att göra något riktigt psyko o sen ångrar sig i sista sekund ? så kan man säga att det var. förutom att vi inte ångrade oss. men ibland är dom bra valen i livet det man gör fast man inte borde.
och därför blev unges lugg kort och rak klockan 22.07 lördagen den 28e mars 2009. höga på stearinångor och socker, frisören i fråga fortfarande dåsig, en av bieffekterna av högskoleprov. men det blev bra. vi är ju såna så hur skulle det kunna bli annat? bra

släck lampan

EARTH HOUR

fedt coolt att något som funnits så länge pang bom blir så uppmärksammat. go go go go media. go världen. släck lampan.

nyfikenienstrut

lista:

högskoleprov. check.

slut på lista

salig blanding av människor. hata studera.nu bara eftersom facit-sidan inte fungerar.


våffeldag !

våffeldag. jag och systeryster. hur bra kan det bli ? mycket bra kan det bli. 

vi skulle köpa grädde på väg hem. grädden kostade nio kronor, unge fick en tjuga och betalade. och växelautomaten gav tillbaka 21 kronor ! alltså. vi tjänade på att köpa. hur bra kan det bli ? åh så bra de kan bli. haha det var roligt. och helt och hållet unges förtjänst var jag tvungen att säga. jag menar hey det var ju ändå hon som betalade. (med mina pengar. men ändå. det hade aldrig hänt om det inte var för unge. .. ..?)

made my day. och tacka fan för det för har någon någonsin talat om att högskoleprovet suger ?

ensamhemma1

jag har faktiskt lagat mat. riktig mat. god mat. sallad som lunch har gått lite överstyr och jag kom fram till att det var lättare att faktiskt bara laga nåt riktigt än att övertyga kära arbetskamrater om att jag inte har gått och blivit anorektisk över natten.
det som är bra nu är att jag inte behöver städa köket idag för mamma kan inte komma och klaga. det som är dåligt nu är att även om jag inte städar köket idag så ser det likadant ut imorgon. och dagen efter det. och dagen efter det. hallå någon ? till exempel mats. kom hit och gör dina boyfriend-duties

oinspirerad

tävlingen gick sådär jobbet är tråkigt datorn suger veckan blir jobbig högskoleprovet på lördag och det har snöat.! hallå underbara vårkänsla som gjorde allt och alla glada vart tog du vägen?
jag ska rycka upp mig jag lovar. snart

apropå ?

jag är helt slut. jag har jobbat tolv timmar idag. men roligt var det !

juridik förresten. kul -  men inte riktigt min grej. mest störande är på biblioteket.  en gant-skjorta med backslick till en annan: "pappa har alltid sagt att man ska läsa juridik. okej sa jag eftersom jag inte kan tänka själv. bra sa pappa och det var så jag fick min nya bil. "
ungefär så. inga fördomar alls inte. och ja, det finns undantag. det kan till och med finnas människor som är där för att dom faktiskt vill ! oh my god. men ändå. juridiska biblioteket är ganska mycket lacoste-luktande märkes-hysteriskt pappa-betalar.

jag tror att det är någon som är lite efterbliven kanske

hallåå det är vår ! hohoho vårVÅRvårVÅRvårVÅrvår ! wandärful. men alltså. hallå vädret det är vår ? då ska det inte vara minusgrader. hallå. vädret. vår. fatta

camilla hjärta elektronik

min dator kraschade. alltså kraschade totalt. helt obrukbar. kanske aldrig mer går att använda. jag menar hur bra timing är inte det ´här ?  juridisk översiktskurs med fucking  it-stöd och nästa vecka är det camilla som är ansvarig. jaaa.
sen skulle jag låna mats dator, bara till fredag så jag kunde få ordning på karusellen igen. mats dator skrev bara siffror istället för bokstäver.  jaaaa-a.
för tillfället har jag unges som ibland fungerar faktiskt. vill unge kanske donera den här till sin älskade storasyster?

annars leker livet för tillfället. leker bra lekar

coola ungar

hahaha älska fredagsbilderna. vem säger att små barn inte kan festa ? dansa som jag ! bara att dom fortsätter hur länge som helst. ej okej. man blir trött.
man blir också trött av att komma hem klockan fem. men ibland kan tröttheten vara värt det. lätt.
och skolan på kvällen själva. totally awesome. totally breakfast club-feeling

spotify !

bättre sent än aldrig. jag är frälst.

vänd negativa tankar till positiva

jag är lite nervös. lite. mest för att jag inte ska hitta.

hejhej det är jag som är camilla jag skulle varit här för en halvtimme sen. (lite nervöst fnitter). jo-o, jag gick vilse. ja-a jag vet att bussen stannar precis utanför. nej precis, det är inte så lätt. jag menar skylten är bara ungefär sådär tio kvadratmeter stor o självlysande. vem skulle hitta ? jo det är sant kanske. gud skulle nog hitta. men å andra sidan så skulle kanske inte gud vilja ha det här jobbet ? nä precis. så ni får nöja er med mig. och det är ingen dålig deal ska jag tala om.

uppdatering

ont i magen. varför ? vet ej. lägenhet ? varför ? vill

awesome

busschauffören stannade precis vid mig idag på morgonen. precis vid mig. fast jag egentligen stod för långt fram. är inte det coolt så vet jag inte vad som är.

läsa eller inte läsa ?

efter att jag hade läst gökboet så ville jag aldrig mer läsa en bok. i alla fall inte på väldigt väldigt lång tid. jag ville bara inte glömma, jag ville inte sluta tänka på gökboet. gökboet är bra. alla borde läsa gökboet. många gånger.

i vilket fall som helst så ångrade jag mig. hallå inte läsa en bok ? nej. inte min grej. (pingis är inte heller min grej kom jag på i lördags. speciellt inte med en videokassett som racket och i onyktert tillstånd. födelsedagspresenter däremot, det är min grej.)
engelsk deckare/familjehistoria. lättläst. spännande. perfekt efter-gökboet-bok. varning dock för att man kan krocka med folk när man går mitt i uppsala med näsan i en bok. geek. gud ! du skulle ha varnat mig

italia

rooooooom !
16 veckor 2 dagar och nedräkningen har börjat

helt borta

ni vet när man är så trött i huvudet att man känner sig helt urblåst och inte kan frammana en enda vettig tanke ? japp. ungefär på den nivån är jag nu. jag kan tala om att man blir så när man först pratar i telefon med folk halva dagen och sen försöker förstå helt oförståelig juridik den andra halvan. blåst

jag bara undrar

farmor solveig, här är anledningen till sms. djupa konversationer om livet

jag - bajskorv när kommer du hit ? milou bockade idag. hähä
unge - varför är jag en bajskörv ? hehe. gulligt. imorgon.
j - du bara är sån
u - born to be bajskorv
j - born to be bajs kooooorv
u - jag tycker det här är ett onödigt samtal
j - jaaha
u - hejdå. önskar bajskorv

min första fråga är nu : hallå !? vem skriver hejdå, önskar ... ? önskar gör man på födelsedag eller vid jul. man önskar inte hejdå. weirdo-o

farmor kan förresten inte heller aanvända en dator. så hon kan inte läsa det här. menmen. vi får förklara för henne.


undrar om mina barnbarn kommer tycka likadant om mig sen

dagen började katastrof men blev bättre efter lunch med farmor solveig. klart bidragande orsak  var försöken att lära henne skriva sms. hahaha. gamla människor är så roliga ibland.
sen när jag hade förklarat och visat och förklarat igen sjuhundrafemtio gånger och hon hade fått prova och jag hade rättat och hon hade provat igen sjuhundrafemtio gånger (jag tog tillochmed bort t9, hur svårt kan det bli?!) och vi höll på att skratta ihjäl oss - hon åt mig och jag åt henne - och hon fattade någorlunda så tyckte hon ändå inte att det var någon poäng med det hela. haha suck. men roligt var det. nästa gång får vi ha en lektion i varför det är viktigt att kunna skriva sms.

okej chokladboll. jag lovade och jag håller mitt löfte. titta, jag nämner dig också. du gjorde mig gladare. okej ?

everybody go happyface

ajajaj

träningsvärk ! det är väldigt konstigt att ju mer saker man gör, desto mer taggad blir man på att göra ännu mer saker.  upplagt för träningsvärk ! gud, om du läser den här bloggen borde du förstå att du uppenbarligen har en del att jobba på


RSS 2.0