innehållsförteckning på den liksom

trött på slitet hår? prova nya blablabla med bidrottninggelé ! come on people ! bidrottninggelé? vad är det ens?

1. hur vet dom att det är just en bidrottning?
2. vad ärbidrottninggelé ? det kanske är bidrottningbajs? eller nåt annat äckel vi nu ska stoppa i håret.

men juste. jag glömde. det blir ju lika fint som penelope cruz hår ! dåså. drottningbajs it is


trötta syskon på väg

jag o unge var något övertrötta o flumm på väg hem från malmö idag. = alla barnen hela vägen hem

'alla barnen hälsade på carlgustav förutom ungen. hon var ju kungen'
'alla barnen var i skolan förutom sara. hon ville inte bara.'
'alla barn var på kalas hos olle förutom inga. hon glömde plinga'
'alla kråkor satt i höet förutom jakob. han hade ingen cykel'

 hahahaha humor på hög nivå

russian roulette isn't the same without a gun

and baby when it's love if it's not rough it isn't fun
lady gaga vill nog dö. synd för hon är grym.

 

coolt !

jag, family o allan var på hopptävlingar i malmö idag. han var duktig. mest i andra klassen. men dagens höjdpunkt var helt klart när en gubbe ropade allan ! o kom fram till oss. det var hans uppfödare !! så himlarns tufft. :D så nu har vi fått veta en massa om hur allan var som liten, vi har bytt mail så jag kan få bilder på honom som föl och vi har fått träffa allans mamma o småsyskon ! han har fem småsyskon, ingen är lika bra såklart. storasyskon blir ju alltid bäst.
han fick ju inte träffa sin mamma förstås, han fick stå kvar i transporten. men oj vilket liv det blev när han hörde henne gnägga !! så söt :D :D

muu

"två kossor står på en äng o betar. plötsligt säger den ena kossan -muu. då säger den andra kossan (besviken o arg) - men ååh !!! det var precis det jag tänkte säga !!"
haha kära lilla syster yster kom upp med den här. vi slogs en hel del om vem som skulle få skriva det på bloggen, sen kom vi på (oOo) att båda faktiskt kunde ! måste dock berätta att hon sa den till mig o inte tvärtom ...
nähä. nu ska vi spela guitar hero ! :D gaalet bra

hysteriska fjortisar

mina otroliga datorkunskaper inspirerade unge till att börja blogga ! wow. kungenutank.blogg.se. ni vet. som i kungen. utan. k. alltså ungen !! ibland glänser hon mer än vanligt ;D
hon är lite i fjortisåldern. fast hin är cool. bra mycket coolare än det helt utflippade hysteriska galna lilla fjortisbarnet som inte klarade av att komma för nära johan när han sjöng. vilket iofs är helt förståeligt. skulle inte jag heller vilja vara. inte utan bagges hörselskydd iaf.
bra gjort den röstande delen av svenska folket!

i datorfreak

unge läste min blogg nyss o frågade (en hel del beundran i rösten om jag får säga det själv) hur jag kunde göra det här ?
hmm. jag o datorer liksom. vi bara passar ihop. naturlig begåvning. datortalang. sån är jag. haha

c goes deep down

alltså jag älskar faktiskt att handla julklappar. jag handlar inte bara för att utan jag letar tills jag hittar något som verkligen passar. faktiskt. oftast. till nästan alla.
men en annan sak jag älskar är denna lilla planet som kallas jorden. och här har han faktiskt en poäng
 
http://andrasidansundet.blogg.se/2008/november/juletid-och-en-otraditionell-julesang.html#comment

kanske är det äntligen dags för mig att handla lite etiska klappar? till vissa iaf.  till dom som redan har allt dom behöver. egentligen

kära familj

imorn kommer unge o mammi o anders hit till skåneland för att hälsa på !! i'm längting efter dom som en viss någon jag känner kanske skulle sagt.
jag o unge ska baka o sen slåss om vem som tar dom största bitarna. sen ska vi sova skavfötters o knuffa in varandra i väggen. eller ut ur sängen beroende på vilken sida man får. det är så det ska vara ! <3

åh lyckliga barndom

när jag var typ fem år hörde jag en låt på radion i usa. hade ingen aning om vad låten hette eller vem som sjöng. så jag drog med mig pappa in i en skivaffär o började sjunga. "peaches come from a can, they were put there by a man, in a factory downtown. if i had my little way, i'd eat peaches every day..." med min pipiga, ganska så falska röst.
jag fick faktiskt skivan. totally worth it.

man kan ju tycka att det var tur. att jag sjöng just den låten. jag hade ju kunnat välja typ naked and famous. eller carla the stripper.  "Carla the stripper,straight from L.A. you seem cool for a naked chick in a booth. let's be pals some day"
ha ! det hade vart nåt


(the presidents of the united states of america)

pirr i magen klump i halsen

för ett jobb jag väldigt mycket vill ha. bara att allt vore enklare om jag inte fick det. menmen life sucks get used to it. såg nyss fanny på tv förresten det var från em i fälttävlan sååå coolt !!! längtar saknar vill

när jag blir gammal så kommer jag se tillbaka på denna dag och skratta åt min ungdomliga dumhet

jag glömde starta elementet i mitt rum. haha klant. vilket betyder att det är svinigt kallt därinne nu och jag kan ine gå o lägga mig än på ett tag. undra om det kallas senil när man är 18? eller bara förvirrad och oorganiserad

oops

det bara blev som så att min "gå o lägga mig kl 9 för att kunna sova ut nån gång eftersom jag jobbar varenda **morgon"- kväll kommer nog bli en "sitta uppe lite för länge och försöka söka jobb men fastna på andra människors bloggar"-kväll istället.
lätt hänt.
fast å andra sidan vem vill vara pigg på jobbet när man kan vara pigg på kvällen?

lilla mammi

igår krävde mamma mig på min bloggadress. vilket antagligen betyder att hon vill läsa den. hmm. det gör egentligen inget eftersom jag inte skriver nåt mamma inte kan få veta. men det känns aningen konstigt. för nu tänker jag bara på det när jag skriver. så nu vet du  mamma !


sämst

allt jag gjorde idag var dåligt. jag sov dåligt. jag red dåligt. jag cyklade långsamt. jag åt dåligt. jag körde dåligt. dåligt ! blä.


Just give me one last chance to say this.
Just give me one last chance to say
what's on my mind
and I will get it right.
If I could only get my head above the water for a moment of your time.
But you seem so strong and I can't hold my breath for long.
Have you ever tried to scream under water?
You'll choke.

cauterize-choke på vägen hem gjorde faktiskt saker o ting lite bättre.

20.30 kanal 4. i knowiknowiknow what you're talking about

-vad är musikalen les miserables baserat på ?
-ditt sexliv anders.

hehe. hehe. så jävla kul. kommer ni ihåg när vi var där? det var ruligt. kuliga människor på ett kuligt ställe med lite alkohol inblandat


modigt.

yup. jag sa upp mig. jag flyttar hem. oj

lilla landet lagom igen ^^

'stockholm är så vackert att hälften vore nog. fast då skulle det ju bara vara hälften så vackert. som göteborg typ.'
hohoho älska


önskar också mamma kunde

"det känns som att´en sten har. lyfts från mina axlar" eller hur man nu säger det. typ så. men det stämmer inte tycker jag. dock så har klumpen i halsen lossnat lite. den kommer växa igen imorn. undra om jag vågar ?

soul meets body


I want to live where soul meets body
And let the sun wrap its arms around me
And bathe my skin in water cool and cleansing
And feel, feel what its like to be new

Cause in my head there's a greyhound station
Where I send my thoughts to far off destinations
So they may have a chance of finding a place
where they're far more suited than here

And I cannot guess what we'll discover
When we turn the dirt with our palms cupped like shovels
But I know our filthy hands can wash one another's
And not one speck will remain

And I do believe it's true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you're the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere



do you ever feel like this ? i do. death cab är bra skit

hell yeah it is a beautiful day !

aah måste bara berätta om min lediga dag. jag sov. till kvart i elva. typ tredje gången i mitt liv ungefär. sen har jag o allan ridit ut i nästansnön  :D och. jag har handlat julklappar ! några stycken iaf. till dom som var lättast. hehe. är det kanske för tidigt att börja rimma ? hmm för det har jag gjort ^^

vinter

det ligger snö på marken i skåne !! okej kanske inte så mycket. kanske inte ens så det täcker. men iaf det räknas tycker jag o det är underbart :D

late night conversation

jag pratade med mats i 43 minuter och 11 sekunder. om väldigt bra saker. om djupa och personliga saker. faktiskt om väldigt vuxna saker. och det känns himlarns bra att ha någon som man vill prata om såna saker med.
det är coolt tycker jag. att man känner nån i tvåochetthalvt år o det är den personen man berättar allt för. allt man vill berätta. o ändå finns det så mycket mer som man inte vet. man behöver inte veta allt. man vill inte veta allt. men det jag vill att någon ska veta, det vet han. eller så berättar jag det imorgon. älskar.

tant*censur*

jag såg faktiskt lite av rapport. vilket jag aldrig gör eftersom jag tycker att nyheter ska läsas i tidningen. metro helst. men iaf på rapport så pratade dom om "rödebypappan" som ju ansågs skyldig till dråp o grov misshandel i hovrätten, men inte fick fängelse för att han anses ha varit så psykiskt sjuk under den tiden. en reporter var iaf i rödeby o frågade folk vads dom tyckte. en tant hade typ inga kommentarer.

reporter- vadå, får man inte tycka något ?
tant-nej inte i en sån här liten by får man inte det.

kom igen ! yttrandefrihet ! man måste våga stå upp för sig själv. även i en liten by. tycker jag.

it's a beautiful day

dom spelar massa u2 till en massa sorgligt på tvn idag som står på i bakgrunden. och då måste man ju titta. och då börjar man ju gråta.
för george som inte ens är 40 år men har obotlig cancer o precis har gift sig. han är så lycklig. hur orkar han vara lycklig när han snart ska dö ?
jag ska nog inte se dokumentärer.

bubbla då !

jag gjorde kola. ni vet riktig seg hemlagad underbart god kola på spisen. men den dumma kolasmeten ville ju aldrig koka upp, så då tänkte jag vara lite effektiv o spara tid. så camilla lilla gick iväg en stund (för att dammsuga-tro det eller ej !) o kom tillbaka efter ett tag. oj vad kolasmeten kokade när jag kom tillbaka !
kolan blev god. kanhända att den hade blivit ännu godare utan den dära brända eftersmaken. det finns iaf vissa kritiker som bestämt säger det. hmppf säger jag.

lalala

jag har fortfarande inte ridit allan. det är smulor över heela diskbänken, fullt med disk i vasken och kakao över heela golvet. men det gör inget. för annika är inte hemma så jag har lägenheten för mig själv o jag är ledig imorn !! oOo all happyface :D

tgif. not

jag är opepp. gaalet opepp. jag vill vara ledig. please god make it friday !!!!!

de tre musketörerna

det var en gång  tre små vänner. dom var väldigt väldigt goda vänner. dom bodde grannar, dom gick i samma klass och dom lekte varenda dag. det kan hända att dom bråkade någon gång ibland, men det kommer ingen av dom ihåg idag för dom fina stunderna var många många fler.

men så en dag flyttade den ena vännen. bara en knapp kilometer bort, men ändå. istället för att gå ut genom en dörr och in genom en annan så behövde man nu gå igenom den mörka tunneln och förbi den läskiga skogen. men bästa vänner var dom tre såklart, inte ens den mörka skogen kunde ändra på det.
sen så flyttade den andra vännen. inte så långt det heller, men lite längre. o dom gick inte längre i samma klass. inte ens i samma skola. så då träffades dom ju inte varenda dag längre, vilket var ganska sorgligt. fortfarande bästaste bästa vänner, men dom levde inte längre samma liv. dom levde inte längre tillsammans.
sen så flyttade den tredje vännen. rätt så långt. och när man är en sisådär tio år så märks det, när en flyttar långt bort. även fast dom innerst inne för alltid skulle vara bästa vänner så ebbade det ut litegrann. just där.

det gick år. flera år. många år. supertrion var inte längre en supertrio. faktiskt inte ens en trio. men dom hade påverkats väldigt mycket av varandra. och dom tänkte nog väldigt mycket på varandra också. kanske undermedvetet, kanske medvetet ibland.
och nu har dom vuxit till sig så mycket att dom inser - en gång supertrio alltid supertrio. i varje fall om man är sådär bra vänner. fast det skiljer mängder av mil så gör ni mig glada. och jag saknar oss. puss på er !

in your face

-there's a hole in my bucket dear lisa dear lisa, there's a hole in my bucket dear lisa a hole  !
-then mend it, dear goofy dear goofy, then mend it dear goofy dear goofy mend it.
-with what shall i mend it dear lisa dear lisa ? with what shall i mend it dear lisa with what ?
-with some straw, dear goofy dear goofy, with some straw dear goofy dear goofy some straw
-but straw is to long, dear lisa dear lisa. but straw is to long dear lisa to long.
-then cut it ! dear goofy dear goofy, then cut it dear goofy dear goofy cut it.
-with what shall i cut it dear lisa dear lisa ? with what shall i cut it dear lisa with what ?
-with a knife, dear goofy dear goofy, with a knife dear goofy a knife ...
-but knife is not sharp dear lisa dear lisa but knife is not sharp dear lisa not sharp.
-then sharpen it dear goofy dear goofy, then sharpen it dear goofy dear goofy sharpen it !
-with what shall i sharpen it ? dear lisa dear lisa, with what shall i sharpen it dear lisa with what ?
-with a stone, dear goofy dear goofy, with a stone dear goofy dear goofy a stone.
-but stone is to dry, dear lisa dear lisa, but stone is to dry dear lisa to dry.
-then wet it, dear goofy dear goofy, then wet it dear goofy dear goofy wet it !
-with what shall i wet it ? dear lisa dear lisa, with what shall i wet it dear lisa with what ?
-with some water !! dear goofy dear goofy , with some water dear goofy dear goofy, water !
-with what shall i get it ? dear lisa dear lisa, with what shall i get it dear lisa with what ?
-with a bucket, dear goofy dear goofy, with a bucket dear goofy a bucket ...!
- but there's a hole in my bucket dear lisa dear lisa a hole...

ha ! tji fick ni alla som alltid har svaret på allt

ja må han leva

hahaha körlektion igen. vi gjorde säkerhetskontroller o min kuliga körskolelärare frågade om det var okej att vi stannade utanför tandläkaren så han kunde säga hej till sin lilla son. det var okej tyckte jag. så kom hans två barn o deras mamma ut.

e- hej gubben !
barn - pappa ! jag fått klistejjmäjke.
e- vilket fint. grattis på födelsedan !
mamman, lite diskret - erm, det är inte han. det är sam..
barn - fyller jag år idag ? mamma, fyller jag år idag ?
e - hrmm. nääej... pappa som tog fel.

oops. hahahaha


helloo mina små cupcakes

haha såg ni lilla landet lagom igår på femman ? jag skulle gått ut i helsingborg men - igen - så orkade jag inte. 18 år gammal o redan en hemmakärring. iaf så var det faktiskt grymt kul hemma i lägenheten med annika o praktikanter, o förstås lilla landet lagom ^^ goddbye mina små cupcakes !

blåst

jag är helt urblåst. hela huvudet känns tomt o öronen håller på att sprängas. det har varit storm i skåne. annars hade jag ju inte varit urblåst.

åååh

våra braiga praktikanter åker hem imorn o jag vill inte ! idag sista kvällen hade dom bakat en veldigt god marängtårta med chokladmousse o bär. gifta blev vi allihopaallihopa hurra. o kollade på madagaskar. welcome to the fun side !


please dont stop the music

jag har bytt alarmsignal på mobilen. det är bra. man vaknar med ett ryck, helt i chock typ. haha. självplågeri

geek

wow-expansionen kom igår, vilket jag vet eftersom min pojkvän av nån anledning spelar det spelet. jag ringde honom igår kväll.

c-hej vad gör du ?
m- hej. spelar.
c-haha okej. tänkte bara säga godnatt.
m-godnatt.
c-jaaha ?
m-jag älskar dig.
c-hmpf
m-fast jag älskar wow mer.

haha. fuck off. very funny


bad

jag ska cykla iväg o simma nu ! lycklig :D tänk att det kan vara så enkelt. grymt bra idé lite stolt faktiskt. camilla vs november 1-0 !!

varsel

oj. nu varslar dom massa folk på sahlgrenska. det är ett sjukhus ! det ska jobba mycket människor där.
hmm läskigt.

bondesökerfru

camilla annika o alla fyra praktikanter kollar på bonde söker fru 'hehe' när dom visar en tjur som går i hagen.

c- nämen vilken liten (om tjuren)
a- men den är ju liksom inte utfälld (om en viss del av tjuren)

hahahaha kul

p3

jag tycker mycket om p3. ikväll pysslade jag i stallet o då spelade dom först moneybrother ! flashbacks från en micket bra konsert på ett micket kaallt grönan med en micket underbar matilda mfl.
sen så var lars där o svarade på massa frågor. jag tycker lars är ganska så klok. och rulig.



10 days of constant worrying
10 days of hard labour in a row
All wrapped up and set to go
I get J on the telephone, I say
C'mon, it's on, and we better be going
9 o'clock we'll be at R
9 o'clock down at the R

Got no reason to hang around here
I know I know I know  what youre talking about
For tonight til' tomorrow comes, dear
I know I know I know what you talking about


We got some money and we got some girls
We got a thing or two going in this world,
oh yes we are
9 o'clock down at the R
 
When the night's too long
And it's dark and cold
When you need someone and you just wanna go home
Don't worry li'l girl, there's always going to be some for us
Yeah, you know down at the R
Girl, we be down at the R

.

jag har skavsår i öronen. jag orkar inte prata på mornarna så håll tyst !

sjukt

när jag slappnar av putar min mage ut och det skrämmer mig.
jag har jämt varit pinnsmal. som en sticka. kunnat räkna alla revben genom tröjan. aldrig hittat jeans. men det är sån jag är bara, lyckligt lottad med en bra ämnesomsättning. har alltid kunnat äta som det fallit mig in, vissa gånger med lite mer samvetskval men aldrig att det har gått överstyr. inga ätstörningar här inte.

men ändå. nästan hela mitt liv har jag hört att det ser ut som om jag hade anorexia. ibland har jag hört det oftare, ibland mer sällan. oftast var under högstadiet. det sjuka är att folk säger det med beundran i rösten. som en komplimang. som om det vore nånting bra. som att jag borde vara stolt. som att jag borde bli glad över att höra det.

jag vill bli arg. jag blir faktiskt arg. jag säger emot, jag påpekar att det faktiskt är en sjukdom, jag diskuterar. men någonstans inom mig blir jag också glad. hallå ! dom tycker det är fint ! dom tycker du är fin. dom är avundsjuka ! dom vill vara som du. du är smal och det är beundransvärt. du har något som är beundransvärt, något som du kan kontrollera, behålla.
men vet ni vad som händer nu ? min mage putar ut. och jag blir rädd för att ingen någonsin ska säga till mig att jag ser anorektisk ut igen. 
det är fel. jag är inte sjuk. jag tänker inte bli sjuk. faktiskt på riktigt så har jag ett sunt förhållande till mat och min kropp. bara det att just nu är jag lite rädd. och då är det skönt att skriva av sig. fortsättning följer nog.

grått

nähä. det känns inte bättre idag. det är novembers fel ! november är en elak månad o borde utrotas. jag utropar nu krig mot november. hjäälp mig !


10 november del III

jag pratade med min mammi när jag o allan var ute på promenad. då kom det en stor jävla lastbil med ett stort jävla släp o körde något för fort på den lilla 70 vägen där jag o allan gick med tonvis med reflexer. bromsade inte ett jävla dugg o väjde inte en jävla millimeter o allan blev såklart livrädd när det kom en lastbil upp i röven på honom så han drog järnet på asfalten i regnet o vi höll på att dö.
iaf kändes det så. och faktiskt så dog min telefon jag hade ju den i handen när jag pratade med mamma o den gick i två delar. så mamma hörde mig när jag skrek o lastbilen när den vrålade förbi o sen fick hon inte tag på mig så hon blev rädd.
jag är jävligt förbannad på den där idioten.o nu har jag annikas gamla mupptelefon

10 november del II

min körskolelärare gjorde dagen lite bättre. haha han är rulig

e - "lägg dig mer till höger ! om det skulle komma en bil bakom oss nu så skulle vi bli påkörda bakifrån och jag är liksom inte lagd åt det hållet. hehe. hehe....

hohoho roliga körlektioner är det faktiskt. och idag gick det tillomed bra.

10 november del I

orkade inte blogga imorse för jag var deprimerad. det här var hela min dag fram till typ 3. alltså part I.


When your day is long
and the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life,
well hang on
Don't let yourself go,
'cause everybody cries
and everybody hurts sometimes

http://www.youtube.com/watch?v=63DVJT4Fzx0

nya tag

det är bara att ta nya tag. allt kan inte gå på räls sa mamma. jahaja då tar vi nya tag. plus att mats har åkt hem tillbaka till stockholm.
tur att det finns gossip girl o godis

sovrum

ahaaa nu fattar jag varför alla som bor ihop har sängen mitt i rummet ! fult men praktiskt har jag nu kommit på efter att ha knockat mats varje gång jag skulle kolla mobilen, gå på toa, hämta datorn ... yay
har också kommit på att min runda drömsäng inte längre ska vara rund för då är den ju smalare på kanterna o det går inte eftersom mats aldrig ligger still. alltså skulle jag få sova på golvet. varenda natt. nej tack

idol

lars var ju den enda med lite fucking integritet varför varför åkte han ut nu tänker jag inte se detta pissiga program mera. det gjorde jag ju iofs inte idag heller. men dumma svenska fjortisbarn som faktiskt röstar


älskar

mats är här. han har varit här hela kvällen o han ska vara här minst till söndag. hoppas han inte åker hem igen.

födelsedagar

bästavän matilda ska få en fin present ganska mycket i efterskott. men ska man fira 34 år tillsammans så ska det vara ordentligt o då tar det lite tid.

bläää

jag är sämst på att misslyckas. jag klarar liksom inte att inte klara av saker. typ bollsporter o tv-spel tillexempel. jag är hypertaggad första gången, andra gången är jag revanschsugen, tredje gången är jag förbannad o fjärde gången går jag därifrån. sen går det inte att prata med mig på en timme förrän jag har gråtit lite eller slagits med boxningspåsen.

det är kanske inte min bästa sida men jag har alltid vart så. är jag inte bra på det så tycker jag inte att det är kul.
det lilla problemet just nu är att jag ska lära mig köra bil. eller jag kan faktiskt typ köra bil, det är mest finslipning kvar men jag är dålig och det är tråkigt ! helvetesjävlakörkortsfanskap.

och den här gången kan jag inte bara gå därifrån. fan.

presidentval

yesyesyesyes bra

mes

nästan hela mitt liv har jag velat bli veterinär. det började som vilken barndomsdröm som helst, bara det att jag inte riktigt är barndomsdrömtypen och jag gav mig fan på det här tills jag var typ femton o började behöva anstränga mig i skolan. typ.
iaf, idag kom jag fram till att det var grymt tur att mina betyg inte var tillräckligt bra. jag är nämligen helt galet mesig.
jag höll på att kräkas. och svimma. samtidigt. av lite blod. (slem o olja). come on ! trodde jag var tuffare än så men nähä. 


snurra

haha jag o annika hade lite morgongymnastik idag. alla kan ju snurra en arm åt varje håll right ? ni vet som väderkvarnen. o sen kan man byta håll mitt i. fast det kunde inte annika hahaha jag kunde.
men sen... om man sätter ihop pekfingrarna alltså så dom pekar med fingertopparna mot varandra. o så ska man snurra pekfingrarna åt varsitt håll. galet svårt ! annika kunde men inte jag damn it. pröva själva. hon är övermänsklig.

baksugen

jag bakade bröd. jag köpte ost. jag gjorde en nybakad macka. mackan var god. klart slut


hallå

obama måste vinna valet. jag menar måste måste. fast han kommer ju det såklart. han har inget val. hehe val.

har ni läst nåt av vad mccain står för ? han är emot aborter. han vill stärka gränserna mot mexiko för att minska invandringen. han vill sända fler trupper till irak. han tycker i princip att allt som sägs om miljöförstöringen är bullshit. o jag tycker mccain är bullshit sådeså.

okej yttrandefrihet o åsiktsfrihet o allt. det är bra. fine han får tycka vad han vill o det får alla som tycker som honom också. men hallå det är feeeel !  rätten till abort är nästan än mänsklig rättighet faktiskt.

go obama !!


lycklig

mats kommer hit i helgen ! o allan ska få tävla på söndag. i'm all happyface :D :D

heja

unge o milleman var duktigaste duktiga idag för dom vann ponnyhoppningar i lurbo !

grattisgrattis

jag skickade ett sms till mats imorse för jag ville inte ringa och väcka honom. "hej älskling vet du vad det är för dag idag ?"
några timmar senare ringde han upp

m- hej. söndag?
c- aa sant. och våran tvåårsdag.
m- erm ja precis.

haha vad det var kul att jävlas lite. alltså det är faktiskt våran tvåårsdag. och jag visste att han inte hade koll. hehe


skadeglädje

haha nu är jag ännu mer glad att jag var hemma igår

* jag räddade min lever litegrann
* jag hann starta denna underbara blogg ^^
* jag var inte grymt bakis och
* jag har sovit mer än fyra timmar när vi började jobba idag till skillnad från dom andra små nissarna.

HA ! 
väldigt skönt speciellt med tanke på att vi var tre stycken istället för fem som vi skulle vart från början 


lördagkväll

idag skulle det då vara utgång. jag o mina vänner här i skåneland goes partyparty. bara det att jag var extreemt galet otaggad.
sen så pratade jag o lilla emelie som är hos oss ibland på helgerna o hjälper till.

e - jaha ska ni ut ikväll då ?
c - jaa det ska vi nog ...
e - vad roligt :)
c - mmjo. ska du göra nånting roligt ikväll ?
e - nä, det är ju alla helgona och då brukar vi alltid gå till kyrkogården. min lillebror ligger där så vi ska hälsa på honom.

hemskt. hemskt. hemskt. sorgligt.

jag tror att hon är van för hon liksom bara konstaterade fakta, väntade sig ingen reaktion eller så. men jag är ovan. och fick mycket dåligt samvete för att jag tänkte festa samma kväll som lilla e o hennes familj skulle hälsa på lillebrodern på kyrkogården. does it make me a bad person ? inte samvetet men det andra.

det blev en hemmakväll som hundvakt istället.

nooo

varför är min blogg bara grön med svart text och inga bilder och varför varför vet jag inte hur jag ska fixa det när jag vet precis ungefär vad jag vill fixa ?

att börja blogga

jag har aldrig skrivit dagbok. jag kan ingenting om datorer. därför ska jag börja blogga.
eller hallå jag har faktiskt skrivit dagbok. eller njaae, jag hade inte ens fyllt fem år och det var mest mamma som skrev, men ändå det räknas !
och jag vet hur man använder word och internet. till normala saker. sådeså.
dessutom har jag typ det senaste århundradet tänkt på en hel del saker jag skulle skriva i min blogg. om jag nu hade haft nån.
nu har jag en. hey ho lets go


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0