de tre musketörerna

det var en gång  tre små vänner. dom var väldigt väldigt goda vänner. dom bodde grannar, dom gick i samma klass och dom lekte varenda dag. det kan hända att dom bråkade någon gång ibland, men det kommer ingen av dom ihåg idag för dom fina stunderna var många många fler.

men så en dag flyttade den ena vännen. bara en knapp kilometer bort, men ändå. istället för att gå ut genom en dörr och in genom en annan så behövde man nu gå igenom den mörka tunneln och förbi den läskiga skogen. men bästa vänner var dom tre såklart, inte ens den mörka skogen kunde ändra på det.
sen så flyttade den andra vännen. inte så långt det heller, men lite längre. o dom gick inte längre i samma klass. inte ens i samma skola. så då träffades dom ju inte varenda dag längre, vilket var ganska sorgligt. fortfarande bästaste bästa vänner, men dom levde inte längre samma liv. dom levde inte längre tillsammans.
sen så flyttade den tredje vännen. rätt så långt. och när man är en sisådär tio år så märks det, när en flyttar långt bort. även fast dom innerst inne för alltid skulle vara bästa vänner så ebbade det ut litegrann. just där.

det gick år. flera år. många år. supertrion var inte längre en supertrio. faktiskt inte ens en trio. men dom hade påverkats väldigt mycket av varandra. och dom tänkte nog väldigt mycket på varandra också. kanske undermedvetet, kanske medvetet ibland.
och nu har dom vuxit till sig så mycket att dom inser - en gång supertrio alltid supertrio. i varje fall om man är sådär bra vänner. fast det skiljer mängder av mil så gör ni mig glada. och jag saknar oss. puss på er !

Kommentarer
Postat av: mätildä

SAKNAR DIG MED !!!!!!

typ bästa trion som någonsin funnits egentligen om man tänker efter. GIRLS RULE ! <3

2008-11-19 @ 22:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0